Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Kansas

Onroerend goed te koop in Kansas

Kansas grenst in het noorden aan de staat Nebraska; oost met Missouri; naar het zuiden met Oklahoma; en naar het westen met Colorado

Als u naar de staat verhuist of hier al woont, als u op zoek bent naar onroerend goed te koop in Kansas, als u van lease naar koper wilt verhuizen, leest u ons artikel verder voor meer informatie over hoe vastgoedprognoses uw doelen beïnvloeden.

De onroerendgoedmarkt in Kansas is momenteel beter voor verkopers van onroerend goed te koop in Kansas. Er zijn minder huizen op de markt en de vereiste prijzen blijven stijgen.

In februari 2018 daalden de huizenverkopen met enkele procentpunten. Dit was geen goed nieuws voor huiseigenaren die willen verkopen.

Deskundigen berekenen dat de eigenschappen van Kansas zullen beginnen te stijgen naarmate de lente vordert, met de vraag naar steeds hogere prijzen.

Dit betekent dat huizen duurder worden door de jaren heen, dus het kan nu de beste tijd zijn om een ​​woning te kopen in Kansas als je het kunt betalen.

Twee Kansas-steden staan ​​op de lijst van de 150 beste steden om in de VS te wonen.

De stad Wichita stond op plaats 77 en de stad Overland Park op de 8e plaats.

De overall ranking van Overland Park is best goed geweest, maar deze stad heeft ook de top vijf weten te bereiken in de categorie goedkopere huren.

Maar dit moment is een goed moment om een ​​onroerend goed te koop in Kansas te kopen. De prijzen stijgen, maar op dit moment is het nog steeds mogelijk om betaalbare huizen te vinden die in uitstekende staat zijn.

De vastgoedmarkt in 2018 in Kansas is misschien goed voor verkopers, maar dat betekent niet dat kopers niet in staat zullen zijn om het huis van hun dromen te vinden.

Huizenprijzen kunnen het hele jaar door langzaam en gestaag groeien. Ze zijn echter nog steeds redelijk geprijsd, afhankelijk van wat u zoekt.

 Als u overweegt onroerend goed te vinden in Kansas, moet u weten dat het een staat is met veel open ruimtes, zonnige luchten en weinig verkeer. Maar de banengroei in Kansas blijft met minder dan 1% achter bij de buurlanden en de staat heeft sinds 2012 te kampen met aanzienlijke begrotingstekorten.

Dit plaatst de staat op de 34e plaats in de Verenigde Staten voor de bevolking en op de 31e plaats voor bevolkingsgroei. Aan de andere kant bieden enkele van de kleinste steden in de staat met snel dalende bevolkingsgroepen gratis huiskavels en andere incentives aan mensen die willen verhuizen en een huis willen bouwen. Deze noodlijdende steden zijn Ellsworth, Atwood, Lincoln, Minneapolis en Marquette

Wichita is de grootste stad in Kansas, met een bevolking van meer dan 670.000 mensen in de metro, het wordt "Air Capital of the World" genoemd omdat het verschillende luchtvaartmaatschappijen herbergt. Andere toonaangevende industrieën zijn landbouw, veeteelt en rundvleesverwerking, energie en industriële mineralen.

  •  
    Verhuizen naar Kansas. Expat en woon in Kansas.

      Gelegen in het Amerikaanse Midwesten, met ongeveer 2.800.000 inwoners, is Kansas een van de deelstaten die behoren tot de VS met een unieke en afzonderlijke geschiedenis. Een plek die, zelfs vandaag, de wortels onderstreept van een van de meest multi-etnische bevolkingsgroepen ter wereld, in st ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 9551

Verkoop Huis, Kansas, Allen County, Topeka, Topeka

118,184.00EUR
Verkoop
Huis

67 m²
Super deal u suncanoj Floridi! (10 minuta od plaze). Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inve...
Cod. 9549

Verkoop 3 Slaapkamers, Kansas, Anderson County, Wichita, Wichita

125,346.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

111 m²
Florida! -----> Vasa investicija/ stan u Majamiju! Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inves...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB